Amazing Al Quran

Ramadhan tahun ni banyak betul rezeki yang den dapat.

Den nampak jiran den iaitu Kak Noris membaca Amazing AlQuran. Terus jatuh cinta pada pertama pada Quran ni sebab di samping ada tanda tajwid dan tafsir, setiap perkataan diletakkan maksudnya dan terdapat penerangan tentang akidah, muamalah, sirah nabawi, kisah nabi dan rasul, terapi Quran dan asma ul husna.

Orang lain mungkin dah lama jumpa Quran ni tapi first time den jumpa Amazing Quran pada Ramadhan kali ni.

Den pun siasat la kat mana nak beli Quran ni dan akhirnya den beli Quran ni secara online di Book Jannah.

Kalau korang nak beli Amazing Quran yang berharga dalam RM 121.50 ni, korang boleh tengok web https://www.bookjannah.com/ k. Mungkin ada banyak kedai buku lain yang jual tapi den beli kat sini.

Den siap dapat free gift Amalan Qiamullail lagi daripada Book Jannah.

Doakan den dapat mentelaah Amazing Quran ni paling kurang sekali sebelum sampai Ramadhan 2020 ye. In sya Allah.


5 comments:

  1. Terimakasih banyak infonya,.. http://bit.ly/2IC0U24

    ReplyDelete
  2. memang lengkap la dgn maksud, tafsir, tajwid, wakaf dll. a very good investment.

    ReplyDelete
  3. memudahkan orang yang membaca. nice

    followed here #26

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...best baca 1 quran yang ada macam-macam info. Thank you sudi follow ye. Saya dah follow tuan semula:)

      Delete

Powered by Blogger.