Telaga Harbour Park, Langkawi

Sambung semula cerita tentang sesi berjimbaan ke Langkawi pada September 2018 yang entah bila berjaya dimuktamadkan tuh ye hehehehhehehe.

Dari Buffalo Park, on the way ke Taman Buaya, kitaorang tersinggah kat sini pun sebab den nak pergi toilet.

Kepada mereka yang merupakan peminat OOTD memang sesuai bergambar kat sini berlatar belakangkan pemandangan laut dan deretan kapal layar, etc.
Jeti ni rupanya milik pelayar solo negara Dato Azhar Mansor.

Stesen minyak Petronas kat sini paling comel sebab dia bersambung dengan bangunan lama yang dikekalkan senibinanya. Dah boleh fefeling kembali ke zaman Elizabethan gitu.
Kat sini juga ada satu café yang den tak sempat nak ambil walau sekeping gambar pun.

In sya Allah next time bila berkesempatan ke Langkawi, boleh la singgah sebentar minum kopi hipster di café ni.

Den saja nak simpan gambar-gambar di sini untuk kenangan tapi as usual den memang pemalas nak letak watermark. Lantak situ hehehehehehehe.

No comments:

Powered by Blogger.