Chicken Charcoal, Perth

Kedai nasi beriyani ni tapi yang specialnya adalah chicken charcoal tuh. Ada je lamb bagai tapi ramai orang kata kalau datang ke sini kena rasa chicken charcoal tuh.

Disebabkan portionnya besar, kitaorang ambil 3 set nasi beriyani dengan chicken charcoal yang datang bersekali dengan satu jenis salad. So setiap sorang ambil la salad berbeza supaya boleh rasa sorang sikit.

Nasib baik la ambil 3 set je sebab 3 set nih pun makan 4 orang tak habis.

Den tak tau la kalau kat Malaysia ada je chicken charcoal spesies macam nih tapi den tak pernah jumpa tapi memang serious sedap. Sedap sehingga menjilat jari gittew.

Member den kata lamb nya pun sangat sedap. Ala kena repeat lagi la trip ke Perth ni sebab nak makan lambnya pula heheheheheheehe.

Mesti cuba singgah makan di sini kalau di Perth ye.

No comments:

Powered by Blogger.