Homestay di Applecross Area

Homestay kitaorang comel dan cozy. Landed house with two bedrooms.

Ada semua kelengkapan macam dapur, pinggan mangkuk, televisyen, peti sejuk, air cond cum heater, katil yang empuk, etc.

Bilik air pun selesa je. Dah disediakan shower cream dan syampoo.
Pokok lemon yang tidak berbuah di depan homestay kitaorang
Giant dragonfly
Ruang belakang homestay ada disediakan mesin basuh dan ruang menyidai baju. Sempat la kitaorang basuh baju kat sini.
Walaupun comel homestaynya kira okay la untuk kitaorang berempat.

Homestay dia mungkin biasa-biasa je tapi yang mahalnya kawasan terletaknya homestay tuh iaitu di Applecross Area sebab kalau ikut tour guide kitaorang, kawasan tuh kawasan orang have-have gittew, kalau kat Kuala Lumpur tuh ala-ala TTDI camtuh la. 

Tapi kalau tengok rumah-rumah yang ada kat kawasan nih memang cantik-cantik dan besar-besar belaka. 

Dah la rumahnya kacak, terletak pula sepelaung daripada Swan River dan padang. Memang sangat sesuai untuk bersantai dan beriadah. Serious cantik tempat nih.

2 comments:

  1. comelnya rumah tu. berapa RM semlm? Nak pi sana la nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure Abam Kie berapa 1 malam sebab dah termasuk dalam pakej yang kitaorang ambil dengan tour guide

      Delete

Powered by Blogger.