Swan Valley Chocolate

Disebabkan kitaorang dok mengejar masa dengan jayanya, makanya kitaorang singgah ke kilang/gudang coklat sahaja di Swan Valley.

Dah nama gudang coklat kan, makanya memang syurga coklat bagi peminat coklat. Ada coklat yang kita boleh rasa free sample.

Kena berhati-hati pilih coklat yang tiada alcohol. 

Ada juga dijual aiskrim sedap kat sini tapi terlupa pula nak ambil gambar.

Coklat-coklat yang pelbagai bentuk nih memang menarik kalau nak buat hantaran kawin ke, nak bagi hadiah, etc. Memang cantik-cantik bentuk coklat dia.

Disebabkan den rasa semua coklat lebih kurang sama je hehhhhheehe (nampak naw taste bud ke laut ye tak), den beli dua jenis coklat je buat souvenir.

Macadamia cluster tuh sedap

No comments:

Powered by Blogger.