Have A Fabulous February Everyone

11:27
Mana tak fabulous February kan? Belum apa-apa hal dah ada public holiday 2 hari sempena Gong Xi Fa Chai. Anak-anak den lagi la rasa fabulous sebab depa akan cuti 9 hari sempena Chinese New Year ni. Kan fabulous tuh hehheehehee.

The first day of February is also Friday. What is not fabulous about Friday right?  Not only Friday is the hari paling barakah, penghulu segala hari, Friday also means the weekend is just around the corner. Weekend means bye-bye office hehehehehee.

Bulan Februari juga biasanya kita akan membayar cukai pendapatan LHDN. Nih takde la fabulous kan tapi dah jadi tanggungjawab kita sebagai rakyat Malaysia. Selagi mana kita bermastautin di Malaysia, kita ikut je la peraturan yang ditetapkan.

Apa pun hidup perlu diteruskan bak kata Andy Dufresne “you either get busy living or get busy dying” di dalam one of my most favourite movie, The Shawshank Redemption.

So lets have a freaking fabulous February yar everyone.

4 comments:

  1. Sekarang semua orang tengah sibuk bercuti tahun baru cina. Confirm banyak yang orang nak balik kampung. Anyway, nice quotes . :)

    Saya follow kamu yang ke #17

    ReplyDelete
  2. pejam celik pejam celik dah February. in fact the second week da nak berlalu..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.