London King’s Cross Station

Asalnya nak singgah kat sini sekejap untuk ambik gambo sekupang dua kat ruang menunggu keretapi tuh.
Alih-alih pakcik penjaga gate untuk masuk ke kawasan nak naik keretapi tuh bagi kitaorang masuk ke kawasan tuh without tiket untuk amik gambo (maybe dia tengok den dok jakun gila gamaknya…langsung la dia kesian heheheheehehe).

Sakan la mengambik gambo kat situ.

Tak tersangka plak ada rezeki untuk ke spot penggambaran Harry Potter iaitu Platform ¾ untuk depa naik keretapi ke Hogwarts tuh. Memang la tak dapat nak bergambo memegang troli acah-acah nak masuk ke dinding Platform ¾ tuh sebab ramai gila kot orang dok beratoq nak mengambik gambo kat situ. Siap ada yang bawak wands lagi. Betoi-betoi Harry Potter’s fans tuh.
Tapi still ada rejki nak ambik gambo troli tuh dengan dinding sekupang masa ada pertukaran orang nak bergambo kat situ.
Bapak ramai orang beratoq nak ambik gambo kat sini
Nih la spot yang orang ramai beratoq nak amik gambo. Minah nih siap ada wand dan slempang Harry Potter.
The best photo yang den sempat amik sebab memang la tak dapat nak beratoq amik gambo kat sini
Masa dok tunggu nak amik gambo troli tuh, consultants dah dok tunjuk jam banyak kali sebab ada tempat lain nak pergi kot tapi den dok tersangkut kat spot pasai Harry Potter tuh hehehehehehehee.
Tatau bangunan apa. Sepelaung je dari King's Cross tuh
Jualan yang ada sekitar stesen tuh

No comments:

Powered by Blogger.