White sandy beaches.

Breathtaking views.

Beautiful sunset.

Tak sempat tengok sunrise sebab sakan tidur membuto kat chalet.

A dose of vitamin D (well...terlebih vitamin sebenonya sampai sunburn).
Colourful corals (walaupun terkial-kial nak snorkelingnya. Banyak telan air laut daripada tengok corals sebenonya).

Great foods full of cholesterol (mau setahun kena eat clean ni) tapi bapak super mahal sebab harga pelancong. 

Thai massage (eventhough at most of the time I thought the masseur might break my bones).

Lepaking and gossiping.

Berjalan ni kalau ke pasar malam pun den rasa best je sebab tak payah pikir pasal kerja hehehehhehehee.

Kalau sesi berjimbaan yang melibatkan pantai pastinya memang lagi best, awesome dan superb.

Koh Lipe ni senang je nak pergi tanpa tour agent pun tapi kalau korang nak ambil pakej, korang boleh contact Kash Tour di https://www.instagram.com/kashislandadventures atau 017-3940759 k.

5 Comments

  1. teruja nak ke sana juga nanti. kalau buleh guna border pass lagi molek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seronok berehat-rehat kat sini abam kie

      Delete
  2. Nampak simple je tempat ni...tapi pemandangan cantik!

    ReplyDelete
  3. Pekerjaan: Real Estat / keramahan
    posisi: Direktur Utama
    Nama: Najwa Mohammed
    Kota: Miri
    Pinjaman yang saya dapatkan: Rm 1,5 juta
    suku bunga: 1%
     Email saya: najwamohammed369@gmail.com


    Halo, saya berterima kasih kepada Allah SWT atas kebaikan dan berkah yang saya dapatkan dari AASIMAHA ADILA LOAN FIRM awal tahun 2020 ini, saya ingin media ini membiarkan sesama muslim di Malaysia, Tahun lalu saya telah mengajukan pinjaman berkali-kali dan saya bodoh , Tahun ini ketika saya melalui berita bisnis menonton saya di Aljazeera, saya melihat nama AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM dalam wawancara menjelaskan paket mereka dan bagaimana mereka terbang untuk memberikan pinjaman dan dana amal kepada orang-orang yang ingin memulai bisnis tahun ini. Jadi, saya mendengarkan dan saya menghubungi mereka dengan deatail kontak mereka di televisi, saya melamar Rm 1,5 juta, pada tingkat 1% dan pinjaman saya disetujui dan saya mendapatkan pinjaman saya semudah mungkin. Saya mendapat pinjaman dan berinvestasi lebih banyak ke real estat suami saya. suami saya dari indonesia, banjir mempengaruhi rumah keluarga kami di jakarta, sejak kami mendapatkan pinjaman, kami telah memperbaiki banyak hal dan membayar hutang bank juga. Jika Anda ingin perusahaan pinjaman nyata dan sah Anda bebas untuk mendaftar sekarang dan mendapatkan pinjaman Anda . Selalu ingatkan diri Anda untuk menjadi kuat dan tidak pernah menyerah. Semakin Anda jatuh, semakin kuat Anda untuk bangun. Jangan pernah menyerah bagaimanapun caranya. Buat janji untuk mimpi Anda seolah-olah Anda berjanji kepada anak Anda. Saya berharap Anda tahun yang lebih besar. Semoga Allah memberkati mereka, Allah

    DAFTAR SEKARANG
    E-mail****aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    Whatsapp **** + 447723553516

    ReplyDelete