Ada banyak pilihan restoran yang ada tanda Halal di Koh Lipe ni cuma harganya adalah harga pelancong camtuh. Tak pasti sebab nilai ringgit menyusut masa kitaorang ke sana atau memang harga kat sana tidak la semurah mana.
Dah temanya pantai makanya boleh makan seafood dengan jayanya tanpa mengira kolesterol ye.
Malam pertama makan macam ni. Lepas tuh segah perut sebab ambil lauk macam-macam tapi 2 orang je yang makannya huhuhuhu

Rasa masakan memang okay je dengan tekak den nih ha.

Nasi goreng pun sedap je.
Dah insaf sebab semalam order makan macam bela saka. Makanya malam ni makan sempoi je la.
Sempat juga kitaorang makan aiskrim dalam kelapa.
Kalau duduk sini seminggu mau berat den naik 10 kg sebab sakan den makan segala kudapan yang dijual macam kulit ayam bakar, cucur lala, banana pancake, coconut shake, etc.
Cucur lala
Sedap sungguh kulit ayam. Menitik-nitik minyak lemaknya.
Pendek kata walaupun bukan food heaven macam di Hatyai tapi tetap happening.

Hari terakhir di Koh Lipe takde apa nak diceritakan sebab dihabiskan dengan melepak di tepi pantai, shopping souvenirs sekupang dua dan jalan-jalan tanpa arah tujuan di Walking Street sebelum naik bot pukul 4 pm balik ke Langkawi.

1 Comments

  1. Pekerjaan: Real Estat / keramahan
    posisi: Direktur Utama
    Nama: Najwa Mohammed
    Kota: Miri
    Pinjaman yang saya dapatkan: Rm 1,5 juta
    suku bunga: 1%
     Email saya: najwamohammed369@gmail.com


    Halo, saya berterima kasih kepada Allah SWT atas kebaikan dan berkah yang saya dapatkan dari AASIMAHA ADILA LOAN FIRM awal tahun 2020 ini, saya ingin media ini membiarkan sesama muslim di Malaysia, Tahun lalu saya telah mengajukan pinjaman berkali-kali dan saya bodoh , Tahun ini ketika saya melalui berita bisnis menonton saya di Aljazeera, saya melihat nama AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM dalam wawancara menjelaskan paket mereka dan bagaimana mereka terbang untuk memberikan pinjaman dan dana amal kepada orang-orang yang ingin memulai bisnis tahun ini. Jadi, saya mendengarkan dan saya menghubungi mereka dengan deatail kontak mereka di televisi, saya melamar Rm 1,5 juta, pada tingkat 1% dan pinjaman saya disetujui dan saya mendapatkan pinjaman saya semudah mungkin. Saya mendapat pinjaman dan berinvestasi lebih banyak ke real estat suami saya. suami saya dari indonesia, banjir mempengaruhi rumah keluarga kami di jakarta, sejak kami mendapatkan pinjaman, kami telah memperbaiki banyak hal dan membayar hutang bank juga. Jika Anda ingin perusahaan pinjaman nyata dan sah Anda bebas untuk mendaftar sekarang dan mendapatkan pinjaman Anda . Selalu ingatkan diri Anda untuk menjadi kuat dan tidak pernah menyerah. Semakin Anda jatuh, semakin kuat Anda untuk bangun. Jangan pernah menyerah bagaimanapun caranya. Buat janji untuk mimpi Anda seolah-olah Anda berjanji kepada anak Anda. Saya berharap Anda tahun yang lebih besar. Semoga Allah memberkati mereka, Allah

    DAFTAR SEKARANG
    E-mail****aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    Whatsapp **** + 447723553516

    ReplyDelete