Sesiapa yang keretanya telah sampai masa untuk diservis, korang boleh pertimbangkan untuk menggunakan minyak enjin daripada HELLO.

Den menggunakan HELLO Fully Synthetic Engine Oil SAE 5W-40 API SN yang merupakan minyak enjin sintetik penuh berkualiti tinggi (high performance fully synthetic multi grade engine oil). 
Minyak enjin ini dibangunkan dengan high-quality synthetic base oils bersama teknologi terkini additive. Minyak enjin ini direkomendasikan sebagai minyak enjin semua musim dalam enjin bermutu tinggi termasuk turbo (all-season engine oil in high performance engines including turbo charged). 

KELEBIHAN HELLO Fully Synthetic Engine Oil SAE 5W-40 API SN
  • Excellent cold weather start.
  • Keeps engine clean to maintain peak performance.
  • Prolong oil drain interval.
  • Reliable protection against wear and corrosion in severe conditions to prolong engine life.
HELLO Fully Synthetic Engine Oil SAE 5W-40 API SN sesuai untuk semua jenis kenderaan moden, termasuk high-performance turbo-charged, supercharged gasoline dan certain diesel multi-valve fuel injected engines di kenderaan penumpang, SUVs, van ringan dan trak di mana pembuatnya mencadangkan API SN atau spesifikasi awal. 

HELLO Fully Synthetic Engine Oil SAE 5W-40 API SN boleh didapati di dalam botol 4 x 4L.

Untuk maklumat lanjut tentang HELLO Fully Synthetic Engine Oil SAE 5W-40 API SN yang den gunakan ini, korang boleh layari http://hellolubricant.com/category/2/Fully_Synthetic_Engine_Oil/

Yang lagi best tentang produk minyak enjin HELLO adalah kita boleh kumpul mata yang boleh digunakan untuk tebus barang apabila mata mencukupi serta berpeluang untuk menang hadiah daripada cabutan bertuah.
Pada penutup botol ada kod QR yang diselaputi dengan lapisan yang boleh dikikis.
Lepas kikis lapisan tersebut, boleh scan kod QR kita akan dibawa terus ke laman sesawang Hello untuk pendaftaran.
Maklumat yang ringkas diperlukan untuk pendaftaran iaitu nombor handphone, email dan password.
Selesai pendaftaran, ktita akan terima maklumat mata yang telah dikumpul. 
Seterusnya kita isikan maklumat kenderaan yang kita telah gunakan produk tersebut. Kalau tak nak isi pun takpe je.
Bila kita log out kita akan nampak summary aktiviti kita termasukan peluang cabutan bertuah.
Menarik betul produk HELLO ini kan? Bukan saja minyak enjinnya bermutu tinggi tetapi kita ada peluang untuk kumpul mata dan sertai cabutan bertuah.
Selain daripada HELLO Fully Synthetic Engine Oil SAE 5W-40 API SN yang den gunakan ini, ada 3 jenis minyak pelincir lain yang dikeluarkan oleh syarikat ini yang diformulasi khas mengikut keperluan dan kesesuaian kereta yang mana korang boleh baca perinciannya di capaian di bawah ye.

SAE 10W-40:

SAE 5W-30:  

SAE 10W-30:
HELLO™ merupakan syarikat Malaysia yang mempunyai kepakaran di dalam penjagaan kereta dan minyak pelincir yang telah memperoleh pensijilan ISO 9001:2008. Mereka memfokuskan kepada keperluan pelanggan dengan membangunkan minyak yang piawaian tinggi, berkesan dan mesra alam sekitar yang sesuai dengan enjin kereta masing-masing.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut atau maklumat tambahan berkenaan mana-mana produk oleh HELLO, boleh layari:




2 Comments

  1. Pekerjaan: Real Estat / keramahan
    posisi: Direktur Utama
    Nama: Najwa Mohammed
    Kota: Miri
    Pinjaman yang saya dapatkan: Rm 1,5 juta
    suku bunga: 1%
     Email saya: najwamohammed369@gmail.com


    Halo, saya berterima kasih kepada Allah SWT atas kebaikan dan berkah yang saya dapatkan dari AASIMAHA ADILA LOAN FIRM awal tahun 2020 ini, saya ingin media ini membiarkan sesama muslim di Malaysia, Tahun lalu saya telah mengajukan pinjaman berkali-kali dan saya bodoh , Tahun ini ketika saya melalui berita bisnis menonton saya di Aljazeera, saya melihat nama AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM dalam wawancara menjelaskan paket mereka dan bagaimana mereka terbang untuk memberikan pinjaman dan dana amal kepada orang-orang yang ingin memulai bisnis tahun ini. Jadi, saya mendengarkan dan saya menghubungi mereka dengan deatail kontak mereka di televisi, saya melamar Rm 1,5 juta, pada tingkat 1% dan pinjaman saya disetujui dan saya mendapatkan pinjaman saya semudah mungkin. Saya mendapat pinjaman dan berinvestasi lebih banyak ke real estat suami saya. suami saya dari indonesia, banjir mempengaruhi rumah keluarga kami di jakarta, sejak kami mendapatkan pinjaman, kami telah memperbaiki banyak hal dan membayar hutang bank juga. Jika Anda ingin perusahaan pinjaman nyata dan sah Anda bebas untuk mendaftar sekarang dan mendapatkan pinjaman Anda . Selalu ingatkan diri Anda untuk menjadi kuat dan tidak pernah menyerah. Semakin Anda jatuh, semakin kuat Anda untuk bangun. Jangan pernah menyerah bagaimanapun caranya. Buat janji untuk mimpi Anda seolah-olah Anda berjanji kepada anak Anda. Saya berharap Anda tahun yang lebih besar. Semoga Allah memberkati mereka, Allah

    DAFTAR SEKARANG
    E-mail****aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    Whatsapp **** + 447723553516

    ReplyDelete
  2. Pekerjaan: Real Estat / keramahan
    posisi: Direktur Utama
    Nama: Najwa Mohammed
    Kota: Miri
    Pinjaman yang saya dapatkan: Rm 1,5 juta
    suku bunga: 1%
     Email saya: najwamohammed369@gmail.com


    Halo, saya berterima kasih kepada Allah SWT atas kebaikan dan berkah yang saya dapatkan dari AASIMAHA ADILA LOAN FIRM awal tahun 2020 ini, saya ingin media ini membiarkan sesama muslim di Malaysia, Tahun lalu saya telah mengajukan pinjaman berkali-kali dan saya bodoh , Tahun ini ketika saya melalui berita bisnis menonton saya di Aljazeera, saya melihat nama AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM dalam wawancara menjelaskan paket mereka dan bagaimana mereka terbang untuk memberikan pinjaman dan dana amal kepada orang-orang yang ingin memulai bisnis tahun ini. Jadi, saya mendengarkan dan saya menghubungi mereka dengan deatail kontak mereka di televisi, saya melamar Rm 1,5 juta, pada tingkat 1% dan pinjaman saya disetujui dan saya mendapatkan pinjaman saya semudah mungkin. Saya mendapat pinjaman dan berinvestasi lebih banyak ke real estat suami saya. suami saya dari indonesia, banjir mempengaruhi rumah keluarga kami di jakarta, sejak kami mendapatkan pinjaman, kami telah memperbaiki banyak hal dan membayar hutang bank juga. Jika Anda ingin perusahaan pinjaman nyata dan sah Anda bebas untuk mendaftar sekarang dan mendapatkan pinjaman Anda . Selalu ingatkan diri Anda untuk menjadi kuat dan tidak pernah menyerah. Semakin Anda jatuh, semakin kuat Anda untuk bangun. Jangan pernah menyerah bagaimanapun caranya. Buat janji untuk mimpi Anda seolah-olah Anda berjanji kepada anak Anda. Saya berharap Anda tahun yang lebih besar. Semoga Allah memberkati mereka, Allah

    DAFTAR SEKARANG
    E-mail****aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    Whatsapp **** + 447723553516

    ReplyDelete