Peminat tegar kopi boleh belajar cara terbaik untuk mencampurkan/membancuh kopi daripada dua orang world coffee champions iaitu Regine Wai dan Jason Loo di booth Roastedly pada hari Sabtu, 27 Julai 2019.
Roastedly menawarkan 5 jenama kopi bermutu tinggi dari pelusuk dunia dengan harga yang menarik yang boleh didapati di Malaysia Coffee Fest 2019.

1. Ethiopia BOJI Kelloo Semi-Shade #18 - roasted by Beans Depot;
2. Rwanda Huye Mountain, SOVU - roasted by Beans Depot;
3. Malaysia Sabarica - roasted by Lighthouse Coffee Roaster;
4. Indonesia, West Java, Mt Tilu - roasted by Toothless Coffee; dan
5. Colombia, Juan Heraldo Farjado - roasted by Tongue Mission Coffee Roasters.

Bagi memudahkan penggemar kopi yang selalu nak cepat, Roastedly telah menyediakan a premium disposable drip bag with each sachet. Apa yang diperlukan hanyalah sebiji cawan dan air panas untuk memulakan hari anda dengan secangkir kopi yang mempunyai aroma yang harum dan rasa yang enak.

Yang menariknya 1 bag/package mengandungi 5 jenis kopi di atas. Best kan? Beli 1 bungkusan je boleh dapat rasa 5 jenis kopi premium.
Korang boleh beli kopi ni pada harga RM 40 (1 bungkus) atau RM 70 (2 bungkus) semasa berlangsungnya Malaysia Coffee Fest 2019 ni k.

Untuk maklumat lanjut tentang Roastedly, korang boleh layari:Jangan lupa berkunjung ke Malaysia Coffee Fest 2019 dan singgah di booth Roastedly ye.

0 Comments