Home - Heart - Honesty - Hope - Happiness adalah asas pembinaan dan operasi hotel yang baru sahaja beroperasi beberapa bulan yang terletak di lot rumah kedai di tepi jalan.
Jejak je kaki ke ruang lobi di hotel ni korang memang akan rasa tenang sebab hiasannya yang tersusun rapi siap dengan bunyi aliran air. Rasa welcoming sangat di sini. Akan ada rasa nak berlama-lamaan melepak di lobi ni.

Spots untuk gambar-gambar yang cantik pun banyak di sini dengan tangga pusing bagai tapi seperti biasa kalau berjalan dengan anak-anak tidak la sempat mengambil gambar sakan pun sebab sibuk mempesoh depa.
Bagi can la no den berposing sekupang
Selesai urusan di kaunter kitaorang naik lif terus ke bilik.

Biliknya memang kena sungguh dengan citarasa den. Kemas, bersih, minimalis dan besar walaupun kitaorang ambil bilik biasa dengan katil Queen. Kalau bawa toto pun boleh hampar kat depan katil sebab ruangnya yang besar.
Lengkap semua kemudahan yang ada di mana-mana hotel bajet yang lain. 

Memang den dan keluarga rasa happy menginap kat sini.
Gosok baju pun rasa gembira hehehehehe
Kalau lapar tengah malam boleh je beli jajan atau maggi yang disediakan di vending machine dan kaunter.
Cumanya tempat letak kereta adalah sangat terhad. Rezeki kitaorang dapat letak kereta betul-betul hadapan hotel. 

Dengan harga bawah RM100 memang berbaloi-baloi menginap di hotel ini.

Hotel ni juga ada cawangannya di Kota Damansara dan Taman Maluri Cheras.

1 Comments

  1. ☑️ ☑️ DO YOU NEED TO REPAIR YOUR CREDIT AND BOOST YOUR CREDIT SCORE??? TAKE YOUR TIME TO READ πŸ”˜

    No matter how bad your credit is right now, the damage isn't permanent. Credit repair allows you to fix the mistakes hurting your credit and improve your credit score.
    Repairing your credit is critical to saving money on insurance, loans, and credit cards, but that's not the only reason to repair your credit. Better credit opens up new employment opportunities, even promotions and raises with your current employer. If you dream of starting your own business or just want the security of knowing you can borrow money when you want to, you should repair your credit sooner rather than later.

    Our credit repair services help to fix your credit report and boost your credit score. We have helped people take control of their financial lives from across the country with the Help of our credit repair softwares and Specialists/Hackers.

    Our Credit repair softwares and HackTools enables our Specialists/Hackers to correct errors and inaccurate informations in your credit reports and to boost your Credit Scores.

    ☑️ COMPOSITE CYBER SECURITY SPECIALISTS is here to Provide you with The Best Hackers who can help you Repair your credit very quickly and efficiently.

    ☑️We have Legit Hackers and Private investigators at your service. πŸ’» Every member of our team is well experienced in their various niches with Great Skills, Technical Hacking Strategies And Positive Online Reviews And Reputations .

    ☑️We have Digital Forensic Specialists, Certified Ethical Hackers, Computer Engineers, Cyber Security Experts, and more on our team. Some Of These Specialist Includes ⭐️ DAWID CZAGAN⭐️ JACK CABLE ⭐️ SEAN MELIA ⭐️ ARNE SWINNEN ⭐️And More.
    ☑️ Below Is A List Of Our Major Services:
    * Website hacking πŸ’»
    * Facebook and social media hacking πŸ“²
    * Database hacking, & Blog CleaningπŸ› 
    * Phone and Gadget Hacking πŸ“²
    • CREDIT CARD MISHAPS πŸ’³ πŸ’₯
    * Clearing Of Criminal Records ❌
    * RECOVERY OF LOST FUNDS ON BINARY OPTIONS & CAPITAL INVESTMENTSπŸ’°
    * Location Tracking πŸ“²
    and many More

    ☑️ Our Goal is to make your digital life secure, safe and hassle-free. All you Need To do is To Write us a Mail Then We’ll Assigned any of These Hackers To You Instantly.


    ☑️ CONTACT:
    ••• Email:
    composite.cybersecurity@protonmail.com

    πŸ”˜2020 © composite cybersecurity specialists
    πŸ”˜Want faster service? Contact us!
    πŸ”˜All Rights Reserved ®️

    ReplyDelete