Hantu, jembalang, goblins dan yang sudah pastinya gula-gula adalah apa yang paling menarik tentang Halloween. Bersempena dengan sambutan spookiest time of the year, the Curve and eCurve menganjurkan aktiviti yang mengujakan bagi pengalaman menarik yang tidak dapat dilupakan di kedua-dua syurga membeli belah semasa Halloween.
Kedua-dua pusat membeli belah, Curve and eCurve didekorasi indah dan comel tetapi spooky dengan hiasan yang lengkap dengan grinning jack-o-lanterns and skeletons sprawled against gnarled trees yang menyambut tetamu apabila mereka memasuki kedua-dua premis. Menambah suasana misteri adalah creepy crawlies dan kelawar yang bergantungan di dahan-dahan pokok membuatkan a fang-tastic time for all!

Bagi meraikan dan menceriakan kanak-kanak, the Curve dan eCurve turut menganjurkan sesi trick-or-treating di mana lebih kurang 70 orang kanak-kanak memakai kostum Halloween yang kreatif dan unik dan mengunjungi beberapa kedai yang mengambil bahagian untuk mendapatkan gula-gula dan pelbagai jenis cenderahati serta hadiah.
Gina Long Ahmad, Acting Centre Manager, the Curve mengatakan, “Halloween telah menjana populariti di kalangan rakyat Malaysia setiap tahun. Oleh kerana itu, the Curve dan eCurve membuat keputusan untuk menganjurkan sesi trick-or-treating pada tahun ini buat kali ketiga. Sebagai pusat membeli belah bercirikan keluarga, adalah menjadi keutamaan untuk menganjurkan pelbagai aktiviti yang family friendly, di mana kanak-kanak dan ibu bapa boleh bersama-sama bergembira dan menikmati aktiviti tersebut. Kami berharap kanak-kanak yang menyertai sesi trick-or-treating ini sepanjang program berlangsung dan di samping mendapat gula-gula dan pelbagai jenis cenderahati serta hadiah, mereka juga berkenalan bersama kawan-kawan baru”.
Antara outlets yang mengambil bahagian
Terima kasih the Curve dan eCurve di atas jemputan ke sesi trick or treating. Anak-anak den have a blast and fun there.

Boleh tengok videonya di sini ye https://youtu.be/RjBmH72Wxhk

Semua kanak-kanak yang gembira dapat kumpul banyak goodies dan candies
Untuk mengetahui tentang lebih banyak aktiviti yang akan dianjurkan oleh the Curve dan eCurve, boleh hubungi: 
 
The Curve

Pegawai Perhubungan Pelanggan Curve: 03-7710 6868; 
Website: www.thecurve.com.my
 

eCurve

Pegawai Perhubungan Pelanggan eCurve: 03-7725 0277
Website: www.ecurve.my
 
Facebook: www.facebook.com/eCurveMall.
Overloaded with goodies and candies

0 Comments