Apa yang lebih baik daripada menikmati piza kegemaran anda? Jawapannya adalah menikmatinya dengan potongan sebanyak 50%! Bersesuaian dengan janji jenama, "It’s All About You", Domino's Pizza mengutamakan hati dan fikiran pelanggannya sebagai tumpuan utama dalam kepakaran penghantaran pizanya. Dengan pengumuman terkini yang melaungkan potongan 50% untuk semua piza, pelanggan dapat menikmati piza dengan harga yang berpatutan bersama keluarga dan rakan-rakan mereka tanpa mengikat perbelanjaan mereka.

Bermula 13 Julai 2020, para pelanggan yang lebih menggemari kaedah bawa pulang (take-away) dapat menikmati tawaran potongan 50% untuk semua piza di dalam menu. Untuk kemudahan pelanggan, tawaran ini juga tersedia untuk perkhidmatan Potong-Q dan Pandu Ambil!
Linda Hassan, Ketua Pegawai Pemasaran Domino’s Pizza Malaysia dan Singapura mengatakan, “Dalam situasi terkini, kami memahami bahawa kebanyakan rakyat Malaysia membelanjakan secara berhemah dan ada yang mungkin menghadapi cabaran yang lebih besar daripada yang lain. Kami merasakan bahawa tawaran ini sesuai diperkenalkan pada waktu ini bagi menawarkan pelanggan dengan tawaran yang  bernilai bagi semua pelanggan kami. Di Domino’s, pelanggan kami sentiasa keutamaan kami dan kami senantiasa bersedia untuk berusaha keras untuk menawarkan pelanggan kami pizza pada nilai harga yang luar biasa.”

“Tujuan di sebalik tawaran berpatutan ini adalah untuk memenuhi keperluan dan kehendak pelanggan kami dan kami yakin bahawa kami akan sentiasa menepati janji kami dalam mewujudkan detik-detik manis untuk para pelanggan, keluarga dan rakan-rakan. Kepada yang menggemarkan nilai tawaran lumayan, ini untuk anda!”
Untuk mana-mana pembelian piza Regular, Large atau Xtra Large, pelanggan dapat menikmati potongan 50% dari Domino’s untuk semua tawaran perkhidmatan bawa pulang di semua restoran Domino’s di seluruh negara. Penggemar piza yang lebih menyukai pengalaman kaedah bawa pulang yang lebih mudah boleh mencuba Pandu Ambil piza mereka dan nikmati tawaran potongan 50% dengan melakukan pembelian dengan selesa dari rumah, “It’s Just That Easy”. Jadi, nikmatilah tawaran potongan 50% ini sekarang sementara ia masih panas dari ketuhar!

Dengan potongan 50%, pelanggan kini dapat menikmati piza kegemaran mereka dari harga serendah RM15.95. Bagi masa terhad sahaja, satu piza Regular, Large atau Xtra Large boleh didapati masing-masing pada harga RM15.95, RM21.45 dan RM26.45. Harga surcaj akan dikenakan untuk piza jenis Classics, First Class pizza range, Cheese burst crust dan Cheese Tarik crust.

Domino’s mendorong para pelangganya untuk menggunakan perkhidmatan pembayaran tanpa tunai. Oleh itu, para pelanggan yang tidak mempunyai kad kredit atau debit juga boleh memilih kaedah pembayaran yang tersedia melalui pilihan tanpa tunai seperti GrabPay dan pilihan perbankan dalam talian yang lain.
Berminat untuk mendapatkan lebih banyak tawaran hebat untuk memuaskan keinginan pizza anda? Nantikan halaman Domino’s untuk tawaran tambahan yang akan disediakan dalam beberapa minggu yang akan datang! Pelanggan yang memilih kaedah Potong-Q atau Pandu Ambil boleh membuat pesanan dan pembayaran mereka di www.dominos.com.my atau melalui aplikasi mudah alih Domino's Pizza untuk menikmati promosi potongan 50% terkini.

1 Comments

 1. Halo semuanya, saya Rika Nadia, saat ini tinggal orang Indonesia dan saya warga negara, saya tinggal di JL. Baru II Gg. Jaman Keb. Lama Utara RT.004 RW.002 No. 26. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberikan saran nyata kepada semua warga negara Indonesia yang mencari pinjaman online untuk berhati-hati karena internet penuh dengan penipuan, kadang-kadang saya benar-benar membutuhkan pinjaman , karena keuangan saya buruk. statusnya tidak begitu baik dan saya sangat ingin mendapatkan pinjaman, jadi saya jatuh ke tangan pemberi pinjaman palsu, dari Nigeria dan Singapura dan Ghana. Saya hampir mati, sampai seorang teman saya bernama EWITA YUDA (ewitayuda1@gmail.com) memberi tahu saya tentang pemberi pinjaman yang sangat andal bernama Ny. ESTHER PATRICK Manajer cabang dari Access loan Firm, Dia adalah pemberi pinjaman global; yang saya hubungi dan dia meminjamkan saya pinjaman Rp600.000.000 dalam waktu kurang dari 12 jam dengan tingkat bunga 2% dan itu mengubah kehidupan seluruh keluarga saya.

  Saya menerima pinjaman saya di rekening bank saya setelah Nyonya. LADY ESTHER telah mentransfer pinjaman kepada saya, ketika saya memeriksa saldo rekening bank saya dan menemukan bahwa jumlah Rp600.000.000 yang saya terapkan telah dikreditkan ke rekening bank saya. dan saya punya buktinya dengan saya, karena saya masih terkejut, emailnya adalah (ESTHERPATRICK83@GMAIL.COM)

  Jadi untuk pekerjaan yang baik, LADY ESTHER telah melakukannya dalam hidup saya dan keluarga saya, saya memutuskan untuk memberi tahu dan membagikan kesaksian saya tentang LADY ESTHER, sehingga orang-orang dari negara saya dan kota saya dapat memperoleh pinjaman dengan mudah tanpa stres. Jadi, jika Anda memerlukan pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) silakan hubungi LADY ESTHER Dia tidak tahu bahwa saya melakukan ini tetapi saya sangat senang sekarang dan saya memutuskan untuk memberi tahu orang lain tentang dia, Dia menawarkan semua jenis pinjaman baik untuk perorangan maupun perusahaan dan juga saya ingin Tuhan memberkati dia lebih banyak,

  Anda juga dapat menghubungi saya di email saya: (rikanadia6@gmail.com). Sekarang, saya adalah pemilik bangga seorang wanita bisnis yang baik dan besar di kota saya, Semoga Tuhan Yang Mahakuasa terus memberkati LADY ESTHER atas pekerjaannya yang baik dalam hidup dan keluarga saya.
  Tolong lakukan dengan baik untuk meminta saya untuk rincian lebih lanjut tentang Ibu dan saya akan menginstruksikan, dan ada bukti pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) Terima kasih semua

  ReplyDelete