Kita sambung cerita kedai makanan halal di Hanoi yang kitaorang sempat terjah masa sesi berjimbaan 4 hari 3 malam di sana.

Little India Restaurant 

Waktu Operasi : 11 am - 10 pm.

Menyediakan masakan halal India, Malaysia dan Chinese.
Ada banyak pilihan makanan. Setakat yang kitaorang dah lunch dan dinner berkali-kali di sini (sebab restoran nih paling dekat dengan hotel kitaorang), rasanya memang kena je dengan tekak kitaorang. Kitaorang dinner 3 malam berturut-turut kat sini serta lunch pada hari terakhir di Hanoi sebelum bergerak ke airport.
Restoran nih memang besar. 2 tingkat. Toilet pun bersih. 

Ada Wifi free kat sini.
Dinner malam pertama
Dinner malam ketiga
Lunch sejurus sebelum bergerak ke airport untuk balik ke Malaysia
Namaste Hanoi

Restaurant yang member den cakap turut menyediakan makanan halal tapi kitaorang tak sempat nak makan kat situ. So siapa-siapa yang ke Hanoi boleh cuba juga kot makan di restoran nih sebab khabarnya makanannya sedap walaupun harganya lebih mahal. 

Waktu operasi adalah dari 11 pagi hingga 2.30 petang dan 6.30 petang - 10.30 malam.
Ada sebuah restoran vegetarian kat sini tapi den sempat plak nak snap gambar.

Mungkin ada lagi restoran halal lain kitaorang tidak ketemukan di Hanoi ni. So feel free to share yar kalau ada info berkaitan restoran halal di Hanoi nih.

0 Comments