Day 4 - shopping kain cotton di Cho Dong Xuan - last minute souvenir shopping di Hanoi - minum kopi di Jenifer Coffee - lunch di Little India Restaurant - minum coffee at Giang Coffee - check out dari hotel - ke Noi Bai International Airport - balik ke realiti.

Disebabkan flight kitaorang dalam pukul 2 petang makanya memang tiada aktiviti apa yang dirancang selain bermalas-malasan di Bandar Hanoi sementara nak check out.

So selepas breakfast, kitaorang pergi semula ke Cho Dong Xuan coz member den nak shopping kain cotton lagi. Along the way to singgah je la mana-mana kedai yang nampak menarik. Den cuma beli kopi dan baju renang untuk kiddos. Disebabkan malas nak tukar duit Vietnam Dong ke RM semula nanti, kitaorang bantai beli beg balik kampung sorang satu.

Lepas tuh melepak sekejap minum kopi dan Conifer Coffee dan Giang Coffee. Mujur sangat la kan tak migraine langsung masa bercuti kat Hanoi nih sebab sakan kot minum kopi di sana sini.
#Ke tak migraine sebab seronok kot kan berjimbaan di sana sini bukannya buat kerja.

Kitaorang lunch di Little India Restaurant. Tamak haloba ordered makanan terlebih langsung la tak habis makan. Haish membazir sungguh la.

Then check out dari hotel dan terus ke Noi Bai International Airport untuk pulang ke reality.

0 Comments