Bali Day 1

Patutnya flight pukoi 4 pm tapi delay ke almost pukoi 7 pm. Naik Malindo Air.

Sampai Ngurah Rai International Airport dah hampir 10 malam. Nasib baik la ada whatsapp kan. Memang diinform memang kat Pak Eddie yang kitaorang sampai lambat. Sampai je kat airport dia dah tunggu.

Dari airport nak menyampai ke Ubud tuh hampir-hampir 2 jam.

Sampai je kat Sapu Lidi Resort dan Spa, Ubud tuh dah almost 12 tengah malam.

So memang takde aktiviti ape melainkan tidoq pengsan.

Punya la penat sampaikan den terguna ubat gigi budak-budak tuh. Masa dok gosok gigi sambil pejam mata sebab penat sangat dok terpikiaq ‘eh….awat la ubat gigi nih rasa manis-manis’.

The next day masa nak gosok gigi tuh baru la perasan tuh ubat gigi Kodomo Lion. 

So first day memang abis kat travelling dan tidoq kat resort je.

No comments:

Powered by Blogger.