Hello July

Julai 2019 dimulakan dengan den MC sakan sebab demam tak tau kena jangkitan virus apa.

Even sampai hari ni masih tak sihat, kepala masih weng, badan masih sengal-sengal, etc. Memang tak best bila sakit nih kan tapi hidup kena jalan terus yar.

So walaupun masih terpleot kesihatannya, weekend ni den kena pergi kursus. Kena layankan juga selagi mana tertakluk kepada motto ‘saya yang melaksanakan amanah…dulu saya yang menurut perintah’.

In sya Allah ada satu kelas baking den akan hadir next weekend.

Harapnya juga urusan di Pulau Pinang dapat diselesaikan by end of this month.

Kelas tajwid yang dah terhenti sebelum Ramadhan hari tuh pun dengar khabarnya akan disambung semula bulan ini. Harapnya den tak liat la nak joint kelas tajwid ni. Biasanya kalau benda-benda muhasabah diri ni memang akan terpleot nak dilaksanakan huhuhuhuhuhuhu. 

Ada satu product yang den kena review by mid of this month.

Cerita-cerita yang den berangan nak update di dalam blog ni pun masih banyak yang pendingnya huhuhuhuhuhu.

So apa korang punya agenda bagi bulan Julai ni?

Apa pun programnya den doakan semua perancangan kita Allah berkati dan Allah permudahkan, in sya Allah.

May all of us have a joyous July yar.

4 comments:

  1. Get well soon kak sarie.. risau gak ni sbb kak eita gtau gak dia pun kurang sihat lepas balik SG.. 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ezzan. Mungkin tak rasi dengan udara Singapore gamaknya hehehheehhe. Best tak Ezzan pergi ke Singapore hari tuh

      Delete
  2. bln julai ni cuma ada satu je cuti umum..selebihnya kena gi ngajar di sek. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh ambil cuti 29 Julai (Isnin) dapat la berehat 4 hari straight kan?

      Delete

Powered by Blogger.