Rainbow Sea Contena

Takde apa pun nak cerita pasal Rainbow Sea Contena nih sebab spot nih biasanya orang spend masa tak sampai setengah jam pun sebab temanya memang mengambil gambar di bawah contena, gitu je la.

Member den kata kalau pergi Perth wajib bergambar di sini. Kalau tak macam tak lengkap sesi berjimbaan ke Perth gittew.

Kalau nak fefeling Jangan Benci Cintaku kat sini pun boleh je la kot tapi disebabkan den tak pernah tengok walau 1 episod di sini, den tak sure la adegan apa yang berlaku di sini heheheeehhehe.

Kalau nak ke sini kena make sure letakkan kereta di tempat yang dibenarkan yang memerlukan kita mendaki sedikit ke kawasan ni.

So enjoy the photos yar.
Lompat lagi buat sekian kalinya

No comments:

Powered by Blogger.